Om Agge

Design är ett ämne som verkligen spelar stor roll för mig. Alla har nog olika intresseområden som på ett eller annat sätt gör sig synligt. Det kan man nog inte förneka. Genom min blogg vill jag kunna dela med mig av åsikter och tankar kring design, men också vara mottaglig för att upptäcka mycket nytt i detta ämne.

Jag som driver bloggen kallas för Agge och det märks nog på adressfältet. För en tid sedan fyllde jag 25 år och då slog det mig att design funnits i mitt liv i mer än 10 år. Naturligtvis har det gjort mycket gott, och dessa erfarenheter kommer synas i inläggen på bloggen.

För en tid sedan började en vän till mig att blogga vilket då sågs som ganska exotiskt. Naturligtvis ville jag testa detta med tiden, men fann ingen lämplig anledning. Tillslut berättade min kompis att en designblogg kanske vore något att föredra och vips så var min webbplats sjösatt. Det är alltid väldigt roligt och givande att testa något nytt. Intryck utifrån kommer alltid vara till användning. Något sådant går inte att förneka på något som helst sätt.

Naturligtvis finns det inget rätt eller fel gällande design, en bra referens jag brukar använda mig utav är Fotograf Norrköping, men varje individ är välkommen att ge olika rekommendationer för så bra effekt som möjligt. Det kan låta enkelt och till viss del är. Jag vill genom min blogg kunna dela med mig av tips och råd till läsarna för att kanske få någonting tillbaka. På många sätt kan sådant låta som en klyscha, men här och nu är det dagens sanning.

/Agge