Blogg

Kul att gå på teater hos Playhouse Teater

Jag och min mamma har alltid stått varandra mycket nära och det är jag oerhört glad för. Jag vet faktiskt inte varför det var just min mamma i familjen som jag kom så nära men vi passar helt enkelt mycket bra ihop. Mamma och jag är mycket lika, både när det gäller utseendet och personligheten. När jag var liten och jag träffade mammas släkt fick jag alltid höra att jag såg ut som en kopia av min mamma och det får jag höra än idag. Jag har alltid tagit det som en komplimang när jag har fått höra att jag är lik min mamma och det kommer jag alltid att ta det som.

Jag flyttade hemifrån för mer än ett år sedan och hittills trivs jag bra med att bo själv i en egen lägenhet. Jag saknar så klart min familj men jag kan hälsa på dem när jag vill och min familj kan även hälsa på mig. På grund av ett ganska stort avstånd blir det dock inte så att vi träffas särskilt ofta. Min mamma är den som jag saknar mest när vi inte ses i och med att det är henne som jag står närmast. Mamma jobbar som tur är i staden som jag bor i lite då och då så jag träffar henne mycket oftare än resten av min familj. När mamma väl kommer och hälsar på brukar vi alltid hitta på roliga saker tillsammans. Vi har inte alltid tid till att spendera hela dagar ihop men vi brukar i alla fall alltid se till att hitta på någon rolig kvällsaktivitet ihop. För några veckor sedan kom mamma på besök och vi bestämde oss då för att gå och se en föreställning ihop. Mamma och jag tycker att det är oerhört roligt att se föreställningar och trots att vi inte gör det särskilt ofta så njuter vi till fullo när vi väl går och ser en föreställning ihop. 

En trevlig föreställning
När mamma var här för några veckor sedan tittade vi på teater här i Stockholm hos Playhouse Teater. Vi brukar ofta försöka se någon av de föreställningar som går just hos Playhouse Teater i och med att de alltid brukar vara mycket bra. Jag tror faktiskt inte att vi har sett en enda dålig föreställning hos Playhouse Teater. Mamma och jag tyckte precis som vanligt att det var mycket roligt att gå på teater och vi ser fram emot att göra det igen hos Playhouse Teater. 

För mer information om Playhouse Teater och deras fantastiska föreställningar? Besök deras hemsida http://www.playhouseteater.se

Inga kommentarer än.

Kommentera