Blogg

Konstverk för alla!

Tidigare har jag varit tveksam till att leta efter konstverk att pryda mitt hem med eftersom jag dels hade fått för mig att konst är onödigt dyrt samt att jag inte är någon större entusiast av modern konst såsom många andra i min bekantskapskrets. Min sambo lyckades dock övertala mig att leta runt på lite ställen hon kände till för att vi skulle kunna hitta några konstverk som vi tyckte om bägge två och som jag kunde tänka mig att sätta upp här hemma. Detta var ett väldigt lyckat drag från hennes sida eftersom jag upptäckte, och föll pladask för, en hemsida som heter konstlagret.se!

Vad jag gillar med Konstlagret.se

Till skillnad från de många konstgallerier jag har besökt så tillhandahåller konstlagret.se ett väldigt stort och brett utbud av konstverk och målningar av alla möjliga slag. Det kan handla om såväl moderna eller abstrakta målningar på canvas som oljemålningar i mer klassisk stil. Som sagt så är det sistnämnda mycket mer i min smak och i Konstlagrets sortiment var det inte särskilt svårt att hitta ett flertal målningar som jag kunde tänka mig att ha här hemma.

Vad som är ännu bättre med konstlagret.se är nog deras priser. Till skillnad från de flesta andra gallerier som säljer konst så erbjuder Konstlagret väldigt rimliga och bra priser som alla har råd med! Konstverken är minst lika vackra och högklassiga som de jag har sett på många konstgallerier för mycket mer saftiga priser så det finns verkligen potential för att man ska kunna göra en riktigt bra affär hos konstlagret – i synnerhet om man är av åsikten att konst är något som ska visas upp och sprida skönhet i sin omgivning istället för att bara vara ett investeringsobjekt. Handlar man dessutom för över 1500 kr på konstlagret.se så får man fri frakt! Ännu en bra anledning till att köpa sin konst där!

Köpte 4 tavlor som vi är jättenöjda med!

Efter att ha kollat runt ett tag så hade vi bestämt oss för 4 olika tavlor som vi beställde på en gång. De pryder nu både vardagsrummet och sovrummet hemma hos oss och vi är hur nöjda som helst med det! Således kan jag verkligen rekommendera att man kollar in konstlagret.se eftersom jag är helt säker på att man kommer att hitta något som man gillar.

Inga kommentarer än.

Kommentera