Blogg

Konst för alla!

 

Lite mer originalitet och personlighet till sitt hem skadar ju aldrig, eller hur? Detta hittar man sällan i de större inredningsbutikerna och varuhusen utan enligt min erfarenhet så får man vara lite mer ihärdig i sitt sökande. I första hand så är det ju smartast att söka via alla de kanaler som finns på internet eftersom man med all säkerhet kommer att hitta riktigt bra saker till riktigt bra priser där. Detta gäller även när det kommer till saker som vanligtvis är lite dyrare, exempelvis konst.

Jag är själv väldigt konstintresserad och har hyfsad koll på när man kan gå på konstutställning där man faktiskt har en chans att kunna köpa med sig ett konstverk hem som den medelinkomsttagare man är. Detta har jag klurat ut under lång tid och således är det kanske inte något för alla att ge sig in på. Särskilt inte om man är mer intresserad av att hitta fina tavlor som man kan stå för och som man känner reflekterar ens personlighet och den stil som man har i sitt övriga hem. Det finns dock andra ställen man kan vända sig till för att få tag på detta och som tur är har jag bra koll på det området också!

Prisvärda, vackra och unika konstverk i olika former

En hemsida som jag verkligen rekommenderar till er som känner igen er i ovanstående beskrivning är Konstlagret.se. Som namnet till viss del avslöjar så har de ett brett och bra sortiment av tavlor, målningar, poster och mycket mer. Alla dessa konstverk är helt unika och de säljs till riktigt bra priser vilket gör att alla har råd med dem! Fantastiskt, eller hur?

Personligen så är jag väldigt förtjust i Vanilla Fly, vilket är en kollektion olika konstverk i form av posters. Ni kan se sortimentet av dessa posters här, http://konstlagret.se/products/posters, och naturligtvis finns det en rad andra typer av affischer och posters med fina motiv om just Vanilla Fly inte skulla falla er i smaken.

Inga kommentarer än.

Kommentera